Forside | Priser og bestilling | Vilkår | Kontakt  
 

Generelle abonnementsvilkår

Abonnementerne på opgavehylden.dk tegnes som et løbende abonnement, der fortsætter, indtil det opsiges skriftligt eller telefonisk. Ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af samme længde som den foregående.
Abonnementet kan altid opsiges til udløbet af en abonnementsperiode (senest en måned før udløb).

I forbindelse med en tilbudsperiode/et prøveabonnement kontaktes abonnenten cirka en måned før udløb per mail. Herefter kan abonnenten tage stilling til, om abonnementet ønskes forlænget eller opsagt.

Alle materialer på opgavehylden.dk er ophavsretligt beskyttet, og ethvert materiale, der indgår i abonnementet, må derfor kun anvendes på den institution (forstået som en social og geografisk enhed), som har betalt for abonnementet.

Databehandleraftale

Den 25. maj 2018 trådte nye regler for beskyttelse af persondata i kraft som følge af ny EU-lovgivning.  

I UNI-Login er der etableret en minimal-løsning, som sikrer, at tjenester kan fungere uden at få overført personoplysninger på de personer, der logger ind. 
Som tjenesteudbyder (opgavehylden.dk) benytter vi denne minimal-løsning, hvor rettigheder styres på institutionsniveau.
Vi benytter os af metoder i UNI-Logins identifikationsløsning, hvor en dataaftale ikke er påkrævet, da vi ikke tilgår oplysninger om elevers og læreres navne samt deres klassetilhørsforhold.
Yderligere genererer og lagrer vi ikke personhenførbare data.

Det er derfor ikke påkrævet, at der indgås en databehandleraftale.