Forside | Priser og bestilling | Vilkår | Kontakt  
 

Generelle abonnementsvilkår

Abonnementerne på opgavehylden.dk tegnes som et løbende abonnement, der fortsætter, indtil det opsiges skriftligt eller telefonisk. Ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af samme længde som den foregående.
Abonnementet kan altid opsiges til udløbet af en abonnementsperiode (senest en måned før udløb).

I forbindelse med en tilbudsperiode/et prøveabonnement kontaktes abonnenten cirka en måned før udløb per mail. Herefter kan abonnenten tage stilling til, om abonnementet ønskes forlænget eller opsagt.

Alle materialer på opgavehylden.dk er ophavsretligt beskyttet, og ethvert materiale, der indgår i abonnementet, må derfor kun anvendes på den institution (forstået som en social og geografisk enhed), som har betalt for abonnementet.

 

Anvendelse af Unilogin uden brug af personoplysninger/uden dataaftale

I Unilogin er der etableret en minimalløsning (givadgang), som sikrer, at tjenester kan fungere uden at få overført personoplysninger på de personer, der logger ind. Som tjenesteudbyder (opgavehylden.dk) benytter vi denne minimalløsning, hvor rettigheder styres på institutionsniveau.

Givadgang er en tjeneste, hvor vi som udbyder kan indtaste et institutionsnummer alene, og dermed tillade adgang til vores tjeneste for alle brugere med et Unilogin, som er tilknyttet institutionen.

De webservices, vi anvender, er kendetegnede ved, at de er såkaldte ”strakshent” services. Det vil sige, når en bruger logger ind i tjenesten leveret af os (opgavehylden.dk), henter vi som udbyder data, som ikke er personhenførbare eller personlige, men dog tilstrækkelige til at kunne give adgang til tjenesten. Vi har ikke adgang til personoplysninger på anden vis og selvgenerer samt lagrer ikke oplysninger om den enkelte elev eller lærer.

Det er derfor ikke påkrævet, at der indgås en databehandleraftale.